sponsored links

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Subfile loading page at a time in subprocedure

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Subfile loading page at a time in subprocedure

    Hello guys,

    I'm a new member of this forum. I know there are so many people who asked this before... well i'll just ask anyway...

    Do you have any sample codes in page at a time loading in subfile that has beed coded in /free format? would really appreciate it if it's a subprocedure... (please also include the dds)

    And also what would be the best logic to handle position to field in subfile? (i mean what is the best approach?)

    Thank you.

    Cliffyboy18
    Last edited by cliffyboy18; July 30th, 2008, 07:51 AM. Reason: incomplete message

  • #2
    Re: Subfile loading page at a time in subprocedure

    OH Cliffy.......this is not GOOD forum Edicate..
    You shouldnt just ask for code.....

    You attempt to write it yourself then if you run
    into trouble you ask for help...

    Also if you get it going please post the final solution so others
    can just download from the forum.


    So...... Post what you have so far!

    Jamie
    All my answers were extracted from the "Big Dummy's Guide to the As400"
    and I take no responsibility for any of them.

    www.code400.com

    Comment


    • #3
      Re: Subfile loading page at a time in subprocedure

      oh sorry... i thought i can ask for some sample codes... anyway i'll just create this and then i'll ask for your help... (truth is i just want my code to be in /free format hehehe!)

      well thanks ms. jamie for telling me this. i hope i didn't offend anyone.

      Cliffyboy18

      Comment


      • #4
        Re: Subfile loading page at a time in subprocedure

        if you use the forums search function you'll likely see some code examples...i had one posted somewhere but my web server is hosed atm so you won't be able to download it just yet (AT&T...All Talk & Trouble geez)
        I'm not anti-social, I just don't like people -Tommy Holden

        Comment


        • #5
          Re: Subfile loading page at a time in subprocedure

          ok tom thanks for the info... i'll also try to post my work so i can ask for your opinion.

          again thanks a lot.

          Cliffyboy18

          Comment


          • #6
            Re: Subfile loading page at a time in subprocedure

            truth is i just want my code to be in /free format
            Well, if you find the sample code in "fixed" and want "free" its only one click away! Just open the source in the RSE editor, "Click convert to free-form" and you are there ! (ok, almost there - There are a few lines that don't convert, but that should be easy to fix up)

            Comment


            • #7
              Re: Subfile loading page at a time in subprocedure

              I'm sure that Ms. Jamie wasn't offended. She's usually very willing to help those that show the effort needed to learn... isn't that right Ms. Jamie?
              Your future President
              Bryce

              ---------------------------------------------
              http://www.bravobryce.com

              Comment


              • #8
                Re: Subfile loading page at a time in subprocedure

                LOL @ Bryce...
                my website is back up...go to http://tommyholden.com/downloads and browse around to find it...i'm too lazy and tired....BTW this time it wasn't AT&T it was a power supply
                I'm not anti-social, I just don't like people -Tommy Holden

                Comment


                • #9
                  Re: Subfile loading page at a time in subprocedure

                  Nice pickup Bryce I didnt see that
                  All my answers were extracted from the "Big Dummy's Guide to the As400"
                  and I take no responsibility for any of them.

                  www.code400.com

                  Comment


                  • #10
                    Re: Subfile loading page at a time in subprocedure

                    Tom, you sound like our Network people.

                    Us: Hey, something is wrong, we can't ping the AS400.
                    Nework Guys (NG): Is your machine up?
                    Us: Yes, its always up.
                    NG: Did the NIC card go bad?
                    Us: NIC cards NEVER go bad.
                    NG: Are you sure?
                    Us: YES!
                    NG: You should try replacing the ethernet cable.
                    Us: ???
                    .......
                    30 minutes later....

                    NG: Turns out a port on the switch was bad... who'd uh thunk it?
                    Your future President
                    Bryce

                    ---------------------------------------------
                    http://www.bravobryce.com

                    Comment

                    Working...
                    X